Library

教養としての和食 : 食文化の歴史から現代の郷土料理まで

江原絢子監修. -- 山川出版社, 2024. <BB40370144>
あべし(0) きゅんきゅん(0) ぽろぽろ(0) わくわく(0) ざわざわ(0)


Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation WEB書棚
0001 Hachioji 1F共読 NewBooks 383.81/E-34 00013879120 0items

No. 0001
Volumes
Library Hachioji
Location 1F共読 NewBooks
Call No 383.81/E-34
Material ID 00013879120
Status
Due Date
Reservation 0items
WEB書棚

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 教養としての和食 : 食文化の歴史から現代の郷土料理まで / 江原絢子監修
キョウヨウ ト シテ ノ ワショク : ショクブンカ ノ レキシ カラ ゲンダイ ノ キョウド リョウリ マデ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 山川出版社 , 2024.4
physical description area 241p ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784634152441
note 文献:p241
NCID BD06548755
text language code Japanese
author link 江原, 絢子
エハラ, アヤコ <>
classification Costumes. Eating and drinking. Housing NDC9:383.81
classification Costumes. Eating and drinking. Housing NDC10:383.81
classification History. Geography NDLC:GD51
subject headings 料理(日本)||リョウリ(ニホン)
subject headings 食生活 -- 日本||ショクセイカツ -- ニホン
subject headings 日本料理||ニホンリョウリ