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Physical properties of foods

edited by Micha Peleg, Edward B. Bagley ; est.. -- AVI Pub. Co., 1983. -- (IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists). <BB10041073>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 est. 宇都宮 2F 493.51/P57 10006883 0件

No. 0001
巻号 est.
所蔵館 宇都宮
配置場所 2F
請求記号 493.51/P57
資料ID 10006883
状態
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Physical properties of foods / edited by Micha Peleg, Edward B. Bagley
出版・頒布事項 Westport, Conn. : AVI Pub. Co. , c1983
形態事項 xiv, 532 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 est.
ISBN 0870554182
書誌構造リンク IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists <BB10102474>//a
注記 Papers of the IFT-IUFoST basic symposium held in 1982 at Las Vegas, Nevada
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA10189381
本文言語コード 英語
著者標目リンク Peleg, Micha <AU10040419>
著者標目リンク Bagley, Edward B. <AU10040420>
著者標目リンク Institute of Food Technologists <AU10025238>
著者標目リンク International Union of Food Science and Technology <AU10029592>
分類標目 LCC:TX541
分類標目 DC19:664
件名標目等 Food -- Analysis