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Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines

WHO, FAO. -- World Health Organization, 2003. -- (Microbiological risk assessment series ; 3). <BB32042357>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 WHO 板橋 図書(医学分類) QW85/WO 041210301192 0件

No. 0001
巻号 WHO
所蔵館 板橋
配置場所 図書(医学分類)
請求記号 QW85/WO
資料ID 041210301192
状態
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization
出版・頒布事項 Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2003
形態事項 xiii, 61 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 WHO
ISBN 9241562374
巻号情報
巻次等 FAO
ISBN 9251049408
書誌構造リンク Microbiological risk assessment series <BB31003374> 3//a
注記 Includes bibliographical references
学情ID BA6458969X
本文言語コード 英語
著者標目リンク World Health Organization <AU00000073>
著者標目リンク Food and Agriculture Organization of the United Nations <AU00000390>