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Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and food: attribution, characterization, and monitoring : report

: FAO. -- World Health Organization, 2018. -- (Microbiological risk assessment series ; 31). <BB40231105>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約 WEB書棚
0001 : FAO 板橋 図書(医学分類) WC290/WH 041211900543 0件

No. 0001
巻号 : FAO
所蔵館 板橋
配置場所 図書(医学分類)
請求記号 WC290/WH
資料ID 041211900543
状態
返却予定日
予約 0件
WEB書棚

書誌詳細

標題および責任表示 Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and food: attribution, characterization, and monitoring : report
出版・頒布事項 Geneva : World Health Organization
出版・頒布事項 Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2018
形態事項 xx, 152 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
巻次等 : FAO
ISBN 9789251306826
書誌構造リンク Microbiological risk assessment series <BB31003374> 31//a
学情ID BB27705154
本文言語コード 英語
ISSN 17265274
著者標目リンク World Health Organization <AU00000073>
著者標目リンク Food and Agriculture Organization of the United Nations <AU00000390>